Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین سامانه هوشمند معاملات الکترونیک کشور «سمارای» بر پایه فناوری سیم‌کارت به منظور توسعه خدمات دولت الکترونیک NFC توسط شرکت خدمات ارتباطی رایتل، راه‌اندازی شد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام رایتل، با استفاده از فناوری سیم‌کارت NFC مجهز به سرویس امضاء همراه رایتل، برای اولین بار در کشور فضای شفاف رقابتی بین تأمین‌ کنندگان کالا و خدمات و تسهیل و تسریع فرآیندهای معاملات الکترونیک از طریق فناوری‌های نوین جایگزین توکن، فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ارایه این نوع سیم‌کارت که به سرویس امضاء همراه(MSS) رایتل مجهز است دو فاکتور مهم امنیت و شفافیت معاملات الکترونیک بر اساس آخرین استانداردهای تجارت الکترونیک جهان یعنی اثبات هویت کاربر و استنادپذیری اسناد دیجیتالی برای همه تامین کنندگان کالا و خدمات استفاده کننده از این سامانه، فراهم شده است.

پیش از این و بر اساس فناوری توکن، همه فعالان فضای معاملات الکترونیکی همچون اصناف، تأمین کنندگان کالا و خدمات می‌بایست با پرداخت هزینه‌، شناسه گواهی دیجیتال «توکن» فیزیکی مورد تایید مرکز صدور گواهی دیجیتال کشور CA را دریافت می‌کردند که هم اکنون شرکت خدمات ارتباطی رایتل با ارایه سیم‌کارت رایگان NFC مجهز به سرویس امضای همراه به تأمین کنندگان، بدون نیاز به حمل توکن یا کارت هوشمند همه فرآیندهای احراز هویت مبادله کنندگان و انکارناپذیری اطلاعات مبادله را در بالاترین سرعت و بر پایه Mobile Service از طریق تلفن همراه فراهم کرده است.

گفتنی‌است هم اکنون تمامی مناقصه‌ها و مزایده‌ها، ارزیابی کیفی تأمین‌کنندگان و استعلام‌های متوسط و جزئی از طریق سمارای انجام و نزدیک به ۲۰ ارزیابی کیفی برگزار شده‌است.

تامین‌کنندگان با مراجعه به سایت سامانه سمارای می‌توانند نسبت به ثبت‌نام و فعال‌سازی پروفایل خود و درخواست حضور در ارزیابی کیفی و بارگذاری مستندات اقدام تا در فهرست کوتاه شرکت خدمات ارتباطی رایتل، قرار گیرند.

کانال تلگرامی: @sama_rightel، شماره واتس‌اپ: ۰۹۲۰۰۴۰۱۱۹۱، تلفن: ۰۲۱۲۷۶۵۴۵۴۵ و ۰۲۱۲۷۶۵۴۶۰۹ و نشانی الکترونیکی: sama.rightel.ir راه‌های ارتباطی با سامانه سمارای است.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیم کارت NFC سامانه معاملات الکترونیک رايتل معاملات الکترونیک سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۳۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی

به گزارش خبرنگار مهر، چیپ یا همان تراشه ها، یک قطعه الکترونیکی حیاتی و کوچک اند که وظیفه پردازش اطلاعات را عهده دار است. تراشه ها در صنایع مختلف خودروسازی، پزشکی، انرژی و همچنین تولیدات مبتنی بر فناوری اطلاعات همانند کارت‌های هوشمند ملی، کارت‌های بانکی و یا در تولید قطعات خودرو و هواپیما، دستگاه‌های اینترنت اشیا و بسیاری از تجهیزات مخابراتی کاربرد دارند.

در یک دهه اخیر بسیاری از کشورها برای بومی سازی و تولید «ریزتراشه‌های خاص» ورود کرده اند و اصطلاحاً وارد یک «جنگ فناوری» در حوزه ساخت تراشه‌های پیشرفته شده اند.

کد خبر 6089735 ندا نظری

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت