Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- در این خبر با ساده‌ترین روش‌های انتقال اعتبار بین سیم کارت‌های دائمی و اعتباری اپراتور‌های همراه اول، ایرانسل و رایتل آشنا خواهید شد.

در این خبر با ساده‌ترین روش‌های انتقال اعتبار بین سیم کارت‌های دائمی و اعتباری اپراتور‌های همراه اول، ایرانسل و رایتل آشنا خواهید شد.

برای همه کسانی که از سیم‌کارت اعتباری استفاده می‌کنند، پیش آمده که اعتبارشان به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
گاهی در شرایطی اعتبار سیم‌کارت تمام می‌شود که مشترک در شرایطی نیست که بتواند خودش سیم‌کارت را شارژ کند، اپراتور‌ها برای این مشکل راه حل‌هایی را معرفی کرده اند.
در اپراتور ایرانسل، مشترک می‌تواند از دوستی که او هم مشترک همین اپراتور است تنها با شماره گیری کد دستوری، درخواست شارژ کند، حتی بدون اتصال به اینترنت و با اعتباری که صفر است. در اپراتور همراه اول و رایتل هم این انتقال اعتبار به ساده‌ترین شکل ممکن قابل انجام است.    مراحل و نحوه انتقال اعتبار در اپراتور‌ها را توضیح داده است.
در ادامه این تصویر نگاشت را مشاهده می‌کنید:

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انتقال اعتبار سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۱۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی

ایتنا - بالغ بر ۲۷ میلیون مکالمه در پاییز ۱۴۰۲، از طریق رومینگ ملی صورت گرفته، بدین‌ ترتیب که درصورت نبود آنتن یک اپراتور در منطقه‌ای، از آنتن اپراتور دیگر استفاده شده است.
رومینگ ملی نخستین بار در خردادماه ۱۳۹۳ بین سه اپراتور اول، دوم و سوم تلفن همراه برقرار شد. اجرای طرح رومینگ ملی با این هدف انجام شد که چنانچه در منطقه‌ای، سیم‌کارت مشترکان آنتن نداشت، آن‌ها بتوانند از آنتن اپراتورهای دیگر که در آن منطقه پوشش دارند، استفاده کنند. این طرح از سال ۱۳۹۷، بین هر سه اپراتور تلفن همراه و دو اپراتور روستایی به صورت فراگیر به اجرا درآمد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، آخرین آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره مکالمات از طریق رومینگ ملی، حاکی از آن است که در پاییز سال ۱۴۰۲ در مجموع ۲۷ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۹۳۲  مکالمه از طریق رومینگ ملی بین اپراتورهای مختلف تلفن همراه صورت گرفته که در مقایسه با آمار ۲۴ میلیونی سه ماه اول سال ۱۴۰۱، افزایش یافته است.


تعداد مکالمات از طریق رومینگ ملی به تفکیک اپراتور در جدول زیر آمده است.
 

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت غذای محبوب ایرانی‌ها نجومی شد (اینفوگرافی)
  • مردم کدام کشور‌ها بیشتر کتاب می‌خوانند؟ (اینفوگرافی)
  • فال ابجد برای متولدین ماه‌های مختلف امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳